KESSEL mení farbu produktov: Séria Staufix prešla z oranžovej na čiernu

KESSEL mení farbu produktov: Séria Staufix prešla z oranžovej na čiernu

Spoločnosť KESSEL, známa svojimi kvalitnými riešeniami v oblasti odvodňovania, urobila významnú zmenu vo svojej produktovej línii. Ich populárna séria Staufix, ktorá zohráva kľúčovú úlohu v ochrane pred spätným vzdutím z kanalizácie, prešla z tradičnej oranžovej farby na elegantnú čiernu. Tento krok vzbudil pozornosť na trhu a má svoje opodstatnené dôvody.

Čierna farba: Nový štandard pre sériu Staufix

Dôvodom tejto zmeny je nielen modernizácia vzhľadu produktov, ale aj prispôsobenie sa súčasným trendom a požiadavkám zákazníkov. Čierna farba symbolizuje eleganciu, neutralitu a profesionalitu, čo z nej robí ideálnu voľbu pre moderné inštalácie. Okrem estetických výhod sa zmena farby týka aj lepšej integrácie produktov do rôznych interiérov a technických riešení, kde môže byť požadovaná menej nápadná farebná schéma.

blog-ksb_w_73125_1 =>  pb_wgruecks_73125r_685
 
Význam série Staufix pre firmu KESSEL

Séria Staufix tvorí významnú časť obratu firmy KESSEL, a preto je táto zmena dôležitým krokom aj z obchodného hľadiska. Staufix sa už roky osvedčuje ako spoľahlivé riešenie pre ochranu pred spätným vzdutím z kanalizácie, čím chráni majetok a zdravie svojich užívateľov. Práve pre svoju spoľahlivosť a účinnosť sa produkty z tejto série tešia veľkej obľube medzi odborníkmi aj koncovými zákazníkmi.

Ochrana pred spätným vzdutím: Prečo je Staufix nevyhnutný?

Ochrana pred spätným vzdutím z kanalizácie je dôležitou súčasťou každého dobre navrhnutého odvodňovacieho systému. Záplavy spôsobené spätným vzdutím môžu viesť k značným materiálnym škodám a predstavujú aj zdravotné riziká. Produkty Staufix sú navrhnuté tak, aby tomuto riziku efektívne predchádzali, a to vďaka svojej inovatívnej technológii a vysokej kvalite spracovania.

Čo zmena farby znamená pre zákazníkov?

Pre zákazníkov firmy KESSEL táto zmena farby znamená, že môžu očakávať rovnako spoľahlivý a kvalitný produkt, na aký sú zvyknutí, avšak s modernejším dizajnom. Táto zmena tiež podčiarkuje záväzok spoločnosti KESSEL neustále inovovať a prispôsobovať sa potrebám trhu, aby svojim zákazníkom ponúkala tie najlepšie riešenia.

Záver

Firma KESSEL sa rozhodla pre zmenu, ktorá nie je len kozmetická, ale aj strategická. Nová čierna farba série Staufix nielenže prináša moderný vzhľad, ale aj podporuje ďalší rast a úspech tejto produktovej línie. Pre zákazníkov to znamená, že môžu naďalej dôverovať značke KESSEL v oblasti ochrany pred spätným vzdutím, teraz v elegantnej čiernej farbe.