Spoľahlivé riešenia produktov KESSEL od KALA Myjava s.r.o.

Spoločnosť KALA Myjava s.r.o. je hrdým distribútorom produktov značky KESSEL na Slovensku, spolupracujúc s obchodnými partnermi po celej krajine. Naša spoločnosť sa zameriava na dodávanie prvotriednych odvodňovacích systémov, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality a výkonu.

02servis kala myjava

Prečo zvoliť produkty KESSEL?

Značka KESSEL je známa pre svoje vysokokvalitné produkty a komplexné riešenia v oblasti odvodňovania. Okrem špičkových výrobkov ponúkame aj:

  • Profesionálne poradenstvo: Naši odborníci sú pripravení poskytovať individuálne konzultácie a prispôsobiť riešenia podľa vašich potrieb.
  • Dlhodobá podpora: Sme tu pre vás od začiatku plánovania až po údržbu zariadení, čím zabezpečujeme úspešné a bezproblémové realizácie projektov.

Naša dlhoročná skúsenosť

S viac ako 13 rokmi skúseností na trhu, firma KALA Myjava s.r.o. úspešne realizovala množstvo technických riešení, ktoré preukázali svoju funkčnosť a spoľahlivosť. Našou prioritou je poskytovanie vynikajúcich služieb, čo sa prejavuje v každom kroku našej práce.

Technická podpora a konzultácie

Architekti a projektanti oceňujú naše odborné technické poradenstvo, ktoré im pomáha efektívne integrovať naše odvodňovacie systémy do ich projektov. Naša technická podpora zahŕňa:

  • Inteligentné systémové riešenia: Poskytujeme pokročilé technológie, ktoré prinášajú pridanú hodnotu vašim projektom.
  • Estetika a dizajn: Dbáme na estetickú stránku našich riešení, aby sme zaistili nielen funkčnosť, ale aj vizuálnu atraktivitu.

Kompletný servis

Ako autorizovaný partner firmy KESSEL, firma KALA Myjava s.r.o. zabezpečuje spoľahlivosť a funkčnosť inštalovaných zariadení. Naša servisná podpora zahŕňa:

  • Záručný a pozáručný servis
    Poskytujeme odborný servis v spolupráci s kvalifikovanými partnermi, čím zaručujeme dlhodobú spokojnosť zákazníkov.
  • Bezplatný servis pre obchodných partnerov a projektantov
    Naši špičkoví technickí poradcovia sú k dispozícii vo všetkých regiónoch Slovenska, aby vám poskytli potrebnú podporu.

Sme tu, aby sme vám pomohli realizovať vaše projekty s maximálnou efektivitou a spoľahlivosťou. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom našej webovej stránky www.kalasro.sk.